Lediga jobb

Anskökningstiden förlängd: Serviceansvarig till biblioteket

Biblioteks- och kulturtjänsterna är en del av kommunens fritidstjänster. Enheten producerar kommunens bibliotekstjänster och kultur- och museiverksamhet. Vårt uppskattade bibliotekshus Fyyri lockar kommuninvånare och andra aktörer till tjänsterna. I centrum för verksamheten står en aktiv evenemangsverksamhet som vi producerar i samarbete med fritidstjänsternas enheter och övriga partner.

 

Kyrkslätts biblioteks- och kulturtjänster söker en SERVICEANSVARIG (Lokaler och delaktighet) TILL BIBLIOTEKET.   

 

Kom och jobba med oss i det lockande bibliotekshuset Fyyri, där den mångprofessionella arbetsgemenskapen består av huvudbiblioteket, en ungdomslokal, en invånarpark, musiklekskolan och sysselsättningsenhetens café. 

Den serviceansvariga för lokaler och delaktighet ansvarar för verksamhet och utveckling i teamet, fungerar som chef och deltar i det vardagliga arbetet. Teamets verksamhet omfattar bland annat olika utrymmen, kundmöten, evenemangsproduktion, sökande tjänster såsom bokbussens tjänster och bibliotekets hemtjänst samt kommunikation och marknadsföring. Uppgiften i den här formen är ny och erbjuder en plats med utsikt över biblioteks- och kulturtjänsterna samt utveckling av tjänsterna. Som en medlem i styrgruppen för biblioteks- och kulturtjänster är den serviceansvariga med och utvecklar verksamheten även i större utsträckning. 

Behörighetsvillkor är lämplig högskoleexamen. Dessutom förutsätter vi erfarenhet av uppgifter som chef eller teamansvarig och studier inom biblioteksbranschen. Framgångsrik skötsel av uppgiften förutsätter också hantering av helheter, ett självständigt och lösningsfokuserat arbetsgrepp samt ansvarstagande. Goda interaktionsfärdigheter skapar en konstruktiv atmosfär för gemensam utveckling med både personalen och samarbetspartner. 

I arbetet ingår regelbundet kvälls- och lördagsarbete. I uppgiften iakttas en prövotid på 6 månader. Lönen utgår enligt AKTA. 

Arbetet börjar 2.9.2024 eller enligt överenskommelse. 

Första omgångens gruppintervjuer ordnas separat för dem som kallats till intervju måndag 21.8 kl. 12–17.

Ansökningar med CV lämnas in senast 12.8.2024 före kl. 12.00 elektroniskt på kommunrekry.fi. Tidigare ansökningar tas i beaktande.

Mer information ges av biblioteks- och kulturchef Piritta Numminen: piritta.numminen@kirkkonummi.fi 

 

 

Ort
Kyrkslätt
Plats
Kyrkslätt
Organisation
Kyrkslätts kommun
Kontaktperson
Piritta Numminen
Telefon
0405783001