Lediga jobb

Bibliotekarie

Biblioteks- och kulturtjänsterna är en del av kommunens fritidstjänster. Bibliotekshuset Fyyri ligger centralt och lockar kommuninvånare och andra aktörer med sitt breda utbud av tjänster. I centrum för all verksamhet står våra evenemang som vi förverkligar i samarbete med fritidstjänsternas enheter och andra samarbetspartners.

 

Kyrkslätts biblioteks- och kulturtjänster söker en bibliotekarie

 

Kom och jobba med oss i vårt lockande bibliotekshus Fyyri. I vår multiprofessionella arbetsgemenskap verkar huvudbiblioteket, en ungdomslokal, en invånarpark, en musiklekskola samt sysselsättningsenhetens café. I detta team har du alla förutsättningar för att arbeta kreativt och utveckla nya arbetssätt och -former i en inspirerande arbetsmiljö.

Du arbetar i teamet läs- och mediefärdigheter och till dina arbetsuppgifter hör läsfrämjande arbete och mediefostran samt kundtjänst och arbete med samlingarna. Fokus i din arbetsbild ligger på skolsamarbete, men du är ivrig att producera läs- och mediafärdighetstjänster för alla åldrar. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, öppenhet för dialog, ett pedagogiskt handlag samt kunskap inom sociala medier och digitala verktyg. I arbetet ingår regelbundet kvälls- och lördagsarbete. 

Behörighetskrav är en lämplig högskoleexamen.

Vi uppskattar att du är modig, nyfiken, flexibel och har ett öppet sinne. 

Prövotiden är sex månader. Lönen utgår enligt AKTA. 

Arbetet inleds 2.9.2024 eller enligt överenskommelse. 

Första rundans gruppintervjuer ordnas torsdag 15.8.2024 mellan kl. 9-17 för dem som inbjuds till intervju. 

Ansökan och CV lämnas in elektroniskt i tjänsten kuntarekry.fi senast 5.8.2024 kl. 12.00.

Mer information ger biblioteks- och kulturchef Piritta Numminen, piritta.numminen@kirkkonummi.fi (fram till 26.6) och informatiker Laura Leden, laura.leden@kirkkonummi.fi, 040 126 9696 (fr.o.m. 15.7).              

 

Ort
Kyrkslätt
Plats
Kyrkslätt
Organisation
Kyrkslätts kommun
Kontaktperson
Piritta Numminen
Telefon
0405783001