Bibliotekarie för tiden 1.9.2018 – 31.8.2019

Pargas stad söker en bibliotekarie för tiden 1.9.2018 – 31.8.2019 med placering i Pargas bibliotek.

Du kommer att jobba med att utveckla och förverkliga biblioteksservice på svenska och finska för barn och familjer. Det innebär olika typer av evenemang och läsinspirerande verksamhet. Arbetet görs i samverkan med småbarnspedagogiken, föreningar och  andra aktörer i staden.
Du kommer också att jobba i kundservice som innebär kvälls- och lördagsarbete.

Du har stor möjlighet att själv utveckla ditt jobb så vi värdesätter initiativförmåga, självständigt arbete och  idérikedom.

Behörighetsvillkoren är lämplig högskoleexamen och studier inom området för biblioteks- och informationstjänster samt god förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Lön enligt AKTA. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan arbetet börjas.

Ansökan lämnas in senast 22.8.2018 till Pargas stad/Bildningsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller kultur@pargas.fi. För mer information kontakta bibliotekschef Karolina Zilliacus, tfn 040 488 5878, karolina.zilliacus@pargas.fi

Pargas
Pargas bibliotek