Bibliotekstjänstkoordinator

Kom med och utveckla samarbetet mellan Helle-biblioteken i Nyland! Borgå stadsbibliotek söker en bibliotekstjänstkoordinator för att koordinera verksamheten inom Helle-biblioteksnätverket.
 

Koordinatorn ansvarar för Helle-bibliotekens interna information, planerar gemensamma evenemang och kampanjer, är sekreterare i ledningsgruppen, medverkar i Helle-arbetsgrupper, förbereder Helle-bibliotekens gemensamma budget och anskaffningar m.m. Helle-biblioteksnätverket består av bibliotek i 12 kommuner i Nyland: Askola, Borgnäs, Borgå, Hangö, Ingå, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Pukkila, Raseborg, Sibbo och Sjundeå.

Bibliotekstjänstkoordinatorn jobbar huvudsakligen i Borgå, men Helle-bibliotekens gemensamma arbetstagare och det hör därför till arbetsbilden att röra sig på området.

Behörighetskravet är lämplig högskoleexamen och god förtrogenhet med biblioteksverksamheten. Området är tvåspråkigt, så vi förutsätter goda kunskaper i finska och svenska. Det hör mycket skrivande till jobbet, så vi hoppas att du har en flytande penna. Det är viktigt att du kan jobba självständigt och nätverka. Vi önskar också att du har ett idérikt grepp och gärna vill utveckla arbetet.

Jobbet är på visstid 13.1.2020-31.12.2020, med möjlig förlängning. Vid en eventuell intervju bör betyg och intyg företes i original. Den som väljs bör uppvisa ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan prövotiden utgår. Vi tillämpar en prövotid på fyra månader.

Den uppgiftsrelaterade månadslönen är 2 572,92 euro. Avtalssektor: AKTA:s allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtal. Arbetstid 36 h 45 min/vecka.

Skicka din ansökan elektroniskt senast 3.1.2020 kl. 14 via Borgå stads webbsidor: www.borga.fi/lediga-arbetsplatser.
Tidigare ansökningar beaktas.

Mer information: Chefen för bibliotekstjänster Malin Hollmén, malin.hollmen@borga.fi, 040 1447637.

Ort
Borgå
Plats
Borgå
Organisation
Borgå stadsbibliotek/Helle-biblioteken
Kontaktperson
Malin Hollmén
Telefon
0407549511