Kirjasto on… -video yhteiseen käyttöön

Julkisuudesta tutut henkilöt purkavat mielikuviaan kirjastosta minuutin pituisessa videossa. Kirjasto on… -video on tehty kaikkien yhteiseen käyttöön. Video sopii niin somessa jaettavaksi, kirjaston sivuille upotettavaksi kuin vaikkapa kirjastojen joulutervehdysviestien tai kunnan päättäjille lähetettävien viestien mukaan.

Kirjasto on -video
Kirjastokaistalla
Facebookissa
YouTubessa

Kyseessä on Kolme kysymystä kirjastosta -sarjan päätös. Lyhyeen videoon on koottu paloja vuosien varrelta. Video on tuotettu niin, että se kestää aikaa ja sitä voi käyttää eri asiayhteyksissä kertomaan, että kirjasto on meille suomalaisille tärkeä ja monille meistä sillä on merkittävä rooli elämässä.

Tammikuusta 2020 alkaen sarja saa jatkoa uudessa muodossa ja uuden nimen myötä. Siitä lisää, kun vuosikymmen on vaihtunut. Jos kirjastosi sivuilla on jo ”Kolme kysymystä kirjastossa” -sarjan upokepaikka, niin uudistuneen sarjan videot päivittyvät jatkossakin sinne automaattisesti. Jos teillä ei ole vielä upokepaikkaa, niin olisipa hienoa, jos voisitte sellaisen sivuillenne ottaa. Sarja on jatkossa entistä ehompi. Se seikka säilyy, että tässä kirjastojen yhteisessä sarjassa esiintyy jatkossakin hienoja ja mielenkiintoisia vieraita!

Kolme kysymystä kirjastosta -sarja
Suomenkieliset osat on tekstitetty suomeksi ja ruotsinkieliset sekä ruotsiksi että suomeksi.
Kolme kysymystä kirjastosta
Tre frågor om bibliotek