Innokas ja ahkera moniosaaja hakee kirjastovirkailijan paikkaa.

Olen tällä hetkellä opintojeni loppusuoralla. Opiskelen kirjastovirkailijaksi Keravan Keudassa ja valmistun tämän kuun lopussa eli 29.2.2020. Etsin töitä kirjastosta.

Olen ollut työharjoittelussa 1 ½ vuotta Vuosaaren kirjastossa. Rakastan kirjastotyötä.

Olen ystävällinen, tunnollinen ja ahkera työntekijä. Pidän erityisesti asiakaspalvelusta, näyttelyiden rakentamisesta, hyllytyksestä, mainosten tekemisestä, lehtien käsittelystä, järjestelemisestä ja kassan hoitamisesta. Lisäksi osaan tehdä viikottaisen rahansiirron ja hoitaa kaukopalveluasioita. Sosiaalisesta mediasta osaan käyttää facebookia ja Instagrammia ja pidän julkaisujen suunnittelusta sejkä tekemisestä. Hallitsen hyvin myös IMMS-järjestelman, tietokoneet ja muut laitteet, joita kirjastossa on.

Olen valmis tekemään kaikkia tarvittavia töitä. Olen opintovapaalla omasta työstäni hoitoalalta. En haluaisi enää sinne palata, koska työ on kolmevuorotyötä ja hyvin raskasta. Minulla on kokemusta työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa, mistä on hyötyä myös kirjastotyössä.

Ottakaa minuun yhteyttä niin kerron lisää itsestäni. Jos päätätte ottaa minut töihin, ette tule päätöstänne katumaan. Saatte kokosydämisesti kirjastotyötä ahkerasti ja innokkaasti tekevän työntekijän, joka ei työtä pelkää.

Minulla on suosituksia kirjastoista Helsingin kaupungin idän alueelta.

Kerava
    Kerava