10? kirjastosta -sarjassa Sean Ricks

Toimittaja Sean Ricks saa vastattavakseen keveitä ja kiperiä kysymyksiä kirjastosta ”10? kirjastosta” -sarjan vieraana. Luetko iltasatuja lapsillesi? Mikä on mielipelisi? Mikä on parasta kirjastossa? Jos kirjoittaisit kirjan, millainen se olisi? Muun muassa nämä paljastuvat videosta.

Sarjan lyhyet videot on tuotettu kaikkien yhteiseen käyttöön. Niitä voi upottaa katsottavaksi sivustoille, jakaa somessa ja näyttää vapaasti.
Kirjastot, joilla on sivuillaan sarjan videoupokepaikka, saavat automaattisesi sarjan uusimman osan näkyville sivuilleen.

Video Kirjastokaistalla:
10? kirjastosta – Sean Ricks

Facebookissa kannattaa jakaa sieltä löytyvää versiota videosta. Uudet osat huomaatte helpoiten tykkäämällä Kirjastokaistasta Facebookissa.
Kirjastokaistan Facebook

Palautetta ja toivomuksia saa aina laittaa. Samoin tuon upokepaikan perustamisessa autamme mielellämme. Koodi tarvitsee laittaa sivuille vaan yhden kerran. Sen jälkeen uusi julkaistu video ilmaantuu sivuillenne automaattisesti tuolle videopaikalle.

Kirjastokaista / Kirjastot.fi
Riitta Taarasti