Kirjastonhoitaja

Kemin kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen.

KIRJASTONHOITAJAA

Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluu asiakas- ja tietopalvelun lisäksi, kokoelmanhoidolliset tehtävät, sidosryhmäyhteistyö sekä osallistuminen kirjaston toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Kemin kaupunginkirjasto on osa Lapin kirjastoa ja käytössä on Koha -kirjastojärjestelmä.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä vähintään sujuvaa englannin tai ruotsin kielen taitoa. Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä kirjastoalan lainsäädännön tuntemus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kokemus Koha -kirjastojärjestelmästä.

Kirjastonhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 op:n/35 ov:n laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työ sisältää säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus ja muut palvelussuhteet ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhteeseen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävä täytetään 16.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi, työavain 279641. Päätös lähetetään hakijoille sähköisesti, ellei hakija toisin ilmoita. Hakuaika päättyy 5.3.2020 klo 15.00.

Lisätietoja antaa vs. kirjastotoimenjohtaja Esko Nousiainen, p. 040 487 3162, esko.nousiainen@kemi.fi.

Kemi
Kemi