Kirjastopalveluiden johtaja

Espoon kaupunginkirjasto toimii monimuotoisesti espoolaisten lasten, nuorten ja aikuisten arjessa. Suomalaisessa kirjastokentässä se on suunnannäyttäjä, kehityksen kärjessä niin lasten- ja nuortentyössä, makerspace-toiminnassa, pelikasvatuksessa kuin musiikkipedagogiikassakin.

Kirjaston yhteiskunnalliset tehtävät ovat osallisuuden ja aktiivisen kansalaisuuden mahdollistaminen, kaikkien lukutaitojen edistäminen sekä kestävän kehityksen toteuttaminen. Kirjaston toimintaa ohjaavat sivistys ja osallistuminen yhteiskunnalliseen vuoropuheluun. Espoon kaupungin kirjasto kuuluu Kulttuurin tulosyksikköön.

Kirjastopalveluiden johtaja vastaa palvelualueen toiminnasta, taloudesta, henkilöstöstä sekä asiakkuuksien ja kumppanuuksien hallinnasta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Kirjastopalveluiden johtaja on Kulttuurin tulosyksikön johtoryhmän jäsen.

Tehtävä alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluna viikoilla 15-16.
Tämän jälkeen järjestetään henkilökohtaiset haastattelut viikolla 17, henkilöarvioinnit viikolla 18 ja toinen henkilökohtainen haastattelukierros viikolla 19.

Työpaikan nimi: Kaupunginkirjasto

Työaika: 36 h 15 min / viikko

Tehtäväkohtainen palkka: 5 231,23 €/kk

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan opintoja 60 op.

Tehtävässä edellytetään johtamistaitoja ja hyvää perehtyneisyyttä kirjastojen tehtäviin ja toimintaan.

Arvostamme ruotsin kielen osaamista ja monipuolista kielitaitoa.

Tehtävästä lisätietoja antaa kulttuurijohtaja Susanna Tommila, etunimi.sukunimi@espoo.fi, p. +358 43 825 5074. Mikäli et saa puhelimitse kiinni, jätä viesti vastaajaan.

Hae tehtävää Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kirjastopalveluiden-johtaja-espo…

Espoo
Espoon kaupunki, kaupunginkirjasto