Digitointitöitä etsimässä

Olen 30-vuotias ahkera, sopeutuvainen ja monitaitoinen työnhakija Järvenpäästä ja olen kiinnostunut digitointitehtävistä kirjastoissa ja arkistoissa ympäri Suomen.

Valmistuin vuoden 2018 alussa tradenomiksi Oulun ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelun koulutusohjelmasta. Tätä ennen suoritin keväällä 2012 Keuda Keravan ammattiopiston tieto- ja kirjastopalvelujen koulutusohjelman.

Opiskelen tällä hetkellä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun järjestämässä Digitoinnin ammattilaiseksi -koulutuksessa, jossa opiskellaan mm. sähköistä arkistointia ja pitkäaikaissäilyttämistä, digitoinnin laadunvarmistusta ja prosessien kehittämistä.

Osaan käyttää Microsoft Office -ohjelmia, GIMP:iä ja Adoben Photoshopia, erilaisia verkkopalveluita sekä lisätä sisältöä Internet-sivuille. Minulla on B-ajokortti. Lisäksi olen opiskellut valokuvausta ja skannausta eri kansanopistojen kursseilla. Osaan puhua ja kirjoittaa hyvin englantia ja ruotsia sekä tyydyttävästi ranskaa, saksaa ja venäjää.

Käytännön työt olen tehnyt tarkasti, huolellisesti, itsenäisesti ja järjestelmällisesti. Olen omaksunut hyvin asiakaspalvelun ja kokoelmatyön edellyttämät prosessi- ja tietotekniikkataidot. Olen myös aina innokas ja avoin oppimaan ja tekemään uutta.

Tulen mielelläni esittäytymään ja kertomaan lisää itsestäni sekä osaamisestani.

Ystävällisin terveisin

Mikko Soini