Specialuppdraget Erte har fått en ny grafisk profil!

Erte logo.

Specialuppdraget Erte vid Seinäjoki stadsbibliotek har förnyat sin grafiska profil och fått en ny logga. I och med denna förändring vill vi förenliga vår kommunikation och berätta om vår verksamhet ännu tydligare än förut. Ertes nya grafiska profil är pigg och energisk – precis som alla vi som jobbar med specialuppdraget! Den grafiska profilen har skapats av Seinäjoki stads samarbetspart Keino Branding. Den nya profilen uppdateras så småningom på Ertes hemsida och i de sociala medierna.

I samband med den nya profilen förnyas även våra kommunikationskanaler. Podcastens Instagram-konto Lukupuhetta-Läsprat byter namn och fungerar hädanefter som en allmän informationskanal vid sidan om vårt Facebook-konto. Du hittar oss i fortsättningen både på Instagram och på Facebook under namnet sjkerte. Podcasten fortsätter som förut och vi informerar om de nya avsnitten via Instagram precis som förut.

Efter dessa förändringar och med vår fräscha profil hoppas vi att vi kan bli ännu bättre på att betjäna er på biblioteken.

Organisation
Specialuppdraget Erte vid Seinäjoki stadsbibliotek