Ukraina

Ukrainan sota järkyttää maailmaa. Olemme koonneet kysymyksiä, jotka askarruttavat mieliä nyt ja joita on aiemmin kysytty Ukrainasta.

Pelin paikka LIVE - Peliviikon 2021 erikoislähetys: Yhteisökirjoittaminen ja SCP-pelit!

Oletko kauheiden ja yliluonnollisten tarinoiden ystävä? Oletko koskaan kuullut SCP:stä tai lukenut SCP-tarinoita? Entä tiedätkö mitä on yhteisökirjoittaminen, ja miten se liittyy tähän mainittuu SCP:hen? Kuinka pelit liittyvät tähän kuvioon? Entä veistostaide?

YKN Lausunto Opetuksen ja tutkimuksen toimintaympäristö 2020

Yleisten kirjastojen neuvosto / Keskuskirjasto

Lausunto                                                                                                                 29.1.2010

Opetusministeriö

Anne Luoto-Halvari

Opetusministeriön kirjaamo

Viite:
Lausuntopyyntönne 3.12.2009

YKN Lausunto: Turun ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelualan koulutuksen lakkauttamisesitys tulee perua (2012)

Opetus- ja kulttuuriministeriölle

Yleisten kirjastojen neuvoston lausunto: Turun ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelualan koulutuksen lakkauttamisesitys tulee perua

Opetus- ja kulttuuriministeriö edellyttää ammattikorkeakouluilta sopeuttamistoimena merkittävää koulutuksen aloituspaikkojen karsimista lähivuosina. Turun ammattikorkeakoulua tämä koskee velvoitteella karsia yhteensä 177 aloituspaikkaa.