biografier

3 träffar. Visar 1–3 träffar.
Fråga Läst Betyg Besvarad Öppna Svar
Var kan jag hitta boken A lion in the bedroom? 1158 Jag har tyvärr inte lyckats hitta boken "A lion in the Bedroom" av Pat Cavendish O'Neill på något bibliotek i Sverige eller Finland. Boken kan däremot köpas hos t.ex. en nätbokhandel http://www.worldcat.org/title/lion-in-the-bedroom/oclc/61129790&referer… Du kan gärna kontakta ditt eget bibliotek, och be dem hjälpa dig med ev. fjärrlån eller föreslå att de köper in boken.
Undrar om någon vet om Jaakko Syrjä tänker ge ut del 2 av "Muistissa Väinö Linna", är den på gång i Finland? 1079 Enligt tidningen "Sydän-Hämeen Lehti" (26.4.2007) skriver Jaakko Syrjä just nu på andra delen. Utgivningsdatumet är ännu okänt. Källa: http://verkkolehti.shl.fi/shl/3846/index.php?pgnumb=14
Jag söker en bok (biografi) skriven av en kinesisk författarinna, titeln något i stil med Grön jade? En annan bok jag söker är också en biografi av en kvinna… 1422 För en biografi av en kinesisk kvinna har jag faktiskt hittat tre alternativ, som alla är relativt nya (dvs. översättningarna är nya), nämligen: DE GODA KVINNORNA FRÅN KINA av XINRAN MA YANS DAGBOK av YAN, MA DÖTTRARNAS RIKE av YANG, ERCHE NAMU Alla de här böckerna verkar vara inne på huvudbiblioteket, på avd länder och kulturer, klass 99.1. Du kan kolla själv vår databas på lib.vaasa.fi:8080 eller ringa till avdelningen (tfn. 3253537) för att reservera. Tyvärr hittade jag ingenting på namnet "Grön jade", även om kollade tom helsingfors stadsbiblioteks databas. Boken om Kambodja som du söker är troligen: ONDSKANS TID av CHANRITHY HIM Den här boken är också inne på huvudbiblioteket, avd. läder och kulturer (2. vån.) just nu. (17.11.)