Helsingfors stadsbibliotek

5 träffar. Visar 1–5 träffar.
Fråga Läst Betyg Besvarad Öppna Svar
Hur lång lånetid är det i Helsingfors stadsbibliotek för videon och dvd-skivor? 871 Lånetiden för videokassetter och DVD-skivor är sju dygn.
Hur många bibliotek ger "helsingfors stadsbibliotek" service? 799 Helsingfors stadsbibliotek ger service i 37 bibliotek, bokbussarna Snadi och Stara, och i Hemtjänst. Biblioteket har dessutom 15 anstaltsbibliotek, som verkar på sjukhus och anstalter och två övriga serveställen. Ca 500 personer står till din tjänst.
Söker e-post-adress till Helsingfors stadsbibliotek för beställning av fjärrlån. 1152 Fjärrlånebetsällningarna kan sändas antingen per e-post eller via webbformulär. Kontaktinformation hittar Ni från sidan http://www.biblioteken.fi/showhierarchy.asp?hid=835
Jag har letat på webben efter Benedikt Zilliacus bok Bergets skugga och de stora biblioteken säjer att något sådant inte finns. Det är inte möjligt. Vad gör… 1269 Problemet kan ha varit att Benedict Zilliacus skrivs med c, inte med k. Om ni öppnar Plussa-databasen http://www.libplussa.fi/ och skriver helt enkelt "Bergets skugga" i titel-fältet, så kan ni granska var boken finns inne. (Det är alltså inte nödvändigt att nämna både upphov och titel.) Det ser ut att boken finns i hyllan på flera bibliotek i Helsingfors, t.ex. här hos oss på huvudbibban i Böle.
Jag undrar om ni har telefonkataloger man kan få tillgång till via internet. 950 Tyvärr är de telefonkataloger som finns i nätet inte gratis. Helsingfors stadsbibliotek har inte köpt dessa tjänster. Företagens telefonnumror finns också i "Yritystele" söktjänsten http://www.yritystele.fi/