Rubrik
Funderar på att låna/köpa en bok för att träna inför Högskoleprovet. Har försökt jämföra olika böcker, men insett att det finns väldigt många och undrar därför…

Frågan ställd

Hej!

Funderar på att låna/köpa en bok för att träna inför Högskoleprovet. Har försökt jämföra olika böcker, men insett att det finns väldigt många och undrar därför vilken bok du rekommenderar? Vill gärna att den är grundlig, heltäckande och den får gärna vara lång.

Tack på förhand!

Svar

Besvarad
Sist uppdaterat

Vi har inte Högskoleprovet i Finland, och i finska bibliotek finns det inte böcker till det. Det lönar sig kanske att fråga om saken av svarstjänsten från Sveriges bibliotekarier: Bibblan svarar. Den kan du hitta här:

http://bibblansvarar.se/

Här nedan en webbsida för att träna på högskoleprov:

https://hprovet.se/

2 röster
Fann du informationen nyttig?
Ämnesord
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentarer

Hej,

För dig som vill studera och göra högskoleprovet i Sverige kan vi även rekommendera att öva på Högskoleprovet.nu. Där kan man göra både digitala prov, men även laddar ner tidigare prov.

<a href="https://www.högskoleprovet.nu/&quot; />Träna på högskoleprovet</a>
<a href="https://www.högskoleprovet.nu/gamla-prov&quot; />Gamla prov högskoleprovet</a>

Jag kan tipsa om Högskoleprovguiden: https://hpguiden.se där du kan studera med det mest omfattande gratismaterialet.

Helt utan kostnad får du kompletta högskoleprov, hundratals förklaringar inklusive videoförklaringar, formelblad, Sveriges största forum inför högskoleprovet och mycket mer.

Du kan också uppgradera dig till VIP-medlem och få allt du behöver inklusive personlig coachning av en coach som skrivit 2.00 på högskoleprovet.

Lycka till med studierna inför högskoleprovet!

Tipsar även om Allakando, som har en kurs man kan prova gratis på https://www.allakando.se/hogskoleprovet/ — där finns en hel del bra information skriven av personer som själva besegrat provet. Stort lycka till med plugget!

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.