Jag letar efter en bok ja läste runt 2014-2015 fast tror den va skriven runt 2009-2012. Jag hade tagit den från min äldre syster och den var en bok vi hade…

Frågan ställd
7.7.2019

Jag letar efter en bok ja läste runt 2014-2015 fast tror den va skriven runt 2009-2012. Jag hade tagit den från min äldre syster och den var en bok vi hade köpt. På bokens framsida är det en vit bakgrund med en tecknad blond tjej på och typ rosa där nere på bokens sida, ifall jag kommer ihåg rätt. Tror hon hade även vågigt/lockigt hår som var långt. Den handlar om en tjej som flyttar till England. Hon tycker det är väldigt dystert där och att deras köpcentrum var väldigt tom. Hon var modeinriktad.
Kommer ihåg vissa delar av boken t.ex. att hon träffade en kille i deras vardagsrum eller hall som hette något på A och började gilla honom. Eller när hon smög sig in i Orlando Blooms tagning för en film. Hon träffade även på en kille som hette något på D. Fast i slutändan valde hon killen hon träffade i sitt hus som började på A. Hennes namn kan jag själv inte komma på med det här är allt jag kommer ihåg.

Svar

Besvarad
12.7.2019

Tyvärr så har jag inte hittat boken du söker. Gick igenom bibliotekskataloger och även pärmbilder i Boksampo.fi men hittade inte en just sådan bok, som du hade läst. Hoppas våra läsare kan hjälpa!

Boksampo.fi sökning https://www.boksampo.fi/sv/coversearch

Libris.se http://libris.kb.se/hitlist?f=simp&q=romantik+London&r=&m=10&s=r&t=v&d=libris&p=1

Helmet.fi https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__SLondon%20romantik__Orightresult__U?lang=fin

0 röster
Fann du informationen nyttig?
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.