Jag letar desperat efter en bok jag läste efter som alla tror jag hittat på den. Iallafall jag kan tycärr inte minnas bokens framsida, namn eller författare…

Frågan ställd

Jag letar desperat efter en bok jag läste efter som alla tror jag hittat på den. Iallafall jag kan tyvärr inte minnas bokens framsida, namn eller författare.. Boken var realtivt kort och handlade om en tjej. Efter som jag inte minns namnet så kallar jag henne tjej A. Tjej A är påväg hem med tunnelbanan, tjej B beskrivs som ung, vacker, saml tjej. Tjej B glömmer sin dator. Tjej A tar datorn och ska lämna tillbaka den, tjej b har planerat att ta själv mord (överdos) o tjej A stoppar henne. Tjej A kan ha en pojkvän också.. är inte säker. Inser nu när jag skriver att frågan inte är sä detalj rik och ganska svag. Är i allafall tacksam för svar, men förstår om det är svårt att förstå/ Extra detalj, tjej B’s föräldrar är värligt rika/bor väldigt rikt men är nästan aldrig hemma.

Svar

Besvarad

En kollega föreslår Mats Berggrens En enda kväll, som handlar om Martin och Esperanza från förorten och Alexandra från skyddad överklassmiljö. Alexandra glömmer sin laptop på tunnelbanan och Martin tar hand om den och söker upp henne för att lämna den tillbaka. Det blir ett möte fyllt av dramatik, om förändrar deras liv för alltid.

0 röster
Fann du informationen nyttig?
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.