Jag söker efter en bok som handlar om en person som dog och upplevde sju olika liv innan han blev född på nytt. Jag läste den då jag var barn. den hade en bild…

Frågan ställd

Jag söker efter en bok som handlar om en person som dog och upplevde sju olika liv innan han blev född på nytt. Jag läste den då jag var barn. den hade en bild på en ung kar som flyger med tårar rinnandes. Vad hette boken och var kan man få tag i den. JAg kommer inte i håg.

Svar

Besvarad
Sist uppdaterat

Den enda boken som jag hittar, som kunde vara den du söker är Mannen med de syv liv (1949), på svenska Mannen som ägde sju liv av Waldemar Brögger. Tyvärr finns boken inte på vårt bibliotek och jag hittar ingen recension av boken, så att det är svårt att säga om innehållet skulle passa. Boksampo.fi berättar att det är fråga om en äventyrsroman och tidspunkten till berättelsen är på 1500-talet, https://www.boksampo.fi/sv/kulsa/kauno%253Aateos_10786 . Här finns en bild på omslaget https://www.finlandiakirja.fi/fi/waldemar-brogger-mies-ja-seitseman-ela…. En kollega föreslog att det kunde kanske handla om Eeva Särkkä's Seitsemän sisarta (1982), men den finns endast på finska.

0 röster
Fann du informationen nyttig?
Ämnesord
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.