Jag söker en bok som jag inte kommer ihåg varken titel eller författare på.Ev är namnet Green.Förf.skrev den när han satt i arbetsläger och smugglade ut den…

Frågan ställd

Jag söker en bok som jag inte kommer ihåg varken titel eller författare
på.Ev är namnet Green.Förf.skrev den när han satt i arbetsläger och smugglade ut den blad efter blad.Den handlar om en man som försöker
gömma sig undan överheten i en stuga och dit kommer det en kvinna
som gömmer sig hos honom nere i en håla under golvet.Till slut så blir
han mördad av henne.Han har någon sorts äppleodling som han sköter
om har jag för mig.

Svar

Besvarad
Sist uppdaterat

Vi skickade frågan vidare till den landsomfattande e-postlistan för bibliotekarier men även där kände ingen till boken ifråga. Månne någon av våra läsare gör det?

1 röster
Fann du informationen nyttig?
Ämnesord
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentarer

Jag söker efter en bok som handlar om en person som dog och upplevde sju olika liv innan han blev född på nytt. Jag läste den då jag var barn. den hade en bild på en ung kar som flyger med tårar rinnandes. Vad hette boken och var kan man få tag i den. JAg kommer inte i håg.

Jag letar efter en bok som är röd och ganska tjock, bladernas kanter var guldiga och på framsidan så var det ett lejon som hade en krona, om jag kommer ihåg rätt(är osäker) så är det en samling av historier, en sak som jag vet är sant är att den hade många bilder i sig(det var inte någon sorts fakta bok, det var en barn bok och det fanns bilder på nästan varje sida). Detta är en väldigt dåligt beskrivning men senaste gången jag såg den så var jag runt 7 år gammal så jag kommer inte ihåg mycket.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.