Kan ni hjälpa mig med att ta reda på huruvida följande text överstatt till svenska eller engelska: LETTERA DI DIO A UNO SPOSO av Giordano Muraro Genom att…

Frågan ställd
6.6.2008

Kan ni hjälpa mig med att ta reda på huruvida följande text överstatt till svenska eller engelska:

LETTERA DI DIO A UNO SPOSO
av Giordano Muraro

Genom att googla på namnet hittade jag information om Muraro, som tydligen är en italiensk präst. Jag hittade även texten på italienska, men gick bet på att hitta en eventuell översättning.

Svar

Besvarad
11.6.2008
Sist uppdaterat
11.6.2008

Tyvärr har jag inte lyckats hitta en översättning av LETTERA DI DIO A UNO SPOSO av Giordano Muraro till engelska eller svenska. Brevet verkar ingå i boken ’Prometto di esserti fedele, per sempre. Riflessioni per fidanzati che si sposano in chiesa.’ Jag har kollat flera olika databaser över utgiven litteratur både på svenska och engelska, men i ingen av dem går det att hitta något av Muraro, så boken har troligen inte översatts eller åtminstone inte ännu publicerats.

Här är en presentation av boken (på italienska) på det utgivande förlagets hemsida: http://www.edizpiemme.it/pm/pm_book_search/pmbook-66973.view. Om du vill kan du kontakta förlaget Piemme och fråga dem om någon köpt rättigheterna att översätta boken. Då får du veta om en översättning är på kommande.

Det är möjligt att någon har översatt det här brevet ur boken och eventuellt publicerat det i t.ex. en tidskriftsartikel, men jag har inte heller fått napp i någon av de databaser jag har tillgång till.

0 röster
Fann du informationen nyttig?
Ämnesord
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.