För några år sedan lyssnade jag på en deckare som jag för mitt liv inte kan komma ihåg namnet eller för den delen så mycket utav själva namnet. Men jag ska…

Frågan ställd
27.5.2022

Hej! För några år sedan lyssnade jag på en deckare som jag för mitt liv inte kan komma ihåg namnet eller för den delen så mycket utav själva namnet. Men jag ska berätta det jag kommer ihåg.
Boken handlar om en kriminalare från uppåt landet, som letar efter en flicka som är försvunnen. Det sista man hade sett av henne var att hon hoppat in i en bil på en parkering och efter det var hon borta. Jag kommer också ihåg att det var någonting som var skumt med hela försvinnandet, och att det hade varit någon fest i någon lada. Det låter väldigt flummit men det är det jag kommer ihåg. Hoppas ni kan hjälpa mig fast jag inte kom ihåg så mycket.

Svar

Besvarad
7.6.2022

Tyvärr så hittade jag inte boken och ingen av mina kollegor kände den igen heller. Kanske finns den bland de här böckerna i Boksampo, https://www.boksampo.fi/sv/search/kulsa/f%C3%B6rsvunnen%20flicka? Du kan också fråga den svenska Bibblan svarar, https://bibblansvarar.se/. Kanske känner någon av våra läsare till den?

0 röster
Fann du informationen nyttig?
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.