Jag har problem med användningen av Press Reader. Efter login kan jag öppna vissa tidningar men efter att ha sett några sidor kommer det svarta sidor med en…

Frågan ställd

Hej, jag har problem med användningen av Press Reader.
Efter login kan jag öppna vissa tidningar men efter att ha sett några sidor kommer det svarta sidor med en nyckel på och det poppar upp en sida som igen frågar om mitt biblioteks nummer och pin. Och det fungerar inte även om jag försöker sätta mina numror in.
Jag hade inga problem med den förra versionen av Press Reader, kunde läsa alla möjliga tidningar från olika länder utan några problem.
Jag undrar också om jag måste betala för vissa tidningar nu. Det kommer priser upp. Till exempel, kan jag läsa Huvudstatsbladet på Press Reader?
Jag skulle uppskatta om jag kunde få ett svar på detta.
Tack.

Svar

Besvarad
Sist uppdaterat

Hbl kan inte läsas via Press Reader gratis. Nättidningen Hbl finns endast för sina betalande prenumeranter. Detsamma gäller bl. a Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet som har låsta artiklar som kräver en avgift för att kunna läsas. För något år sedan kunde man läsa tidningarna avgiftsfritt. Om du har problem med övriga tidningar föreslår jag att du tar dig till ett bibliotek för att få frågan utredd. På Hagalunds bibliotek är det informatiker Minna Simola som kan hjälpa. Ring upp och avtala en tid med henne. Kommunikationen sker på finska.

0 röster
Fann du informationen nyttig?
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.