Jag skriver i egenskap av företrädare Urals arkitekturs akademi (Ryssland) som bor i Göteborg (Sverige). Vi söker information om arkitekt Antonov Ivan…

Frågan ställd
10.4.2006

Jag skriver i egenskap av företrädare Urals arkitekturs akademi (Ryssland) som bor i Göteborg (Sverige). Vi söker information om arkitekt Antonov Ivan Pavlovich, som bodde i Lahti åren 1934-1964. Vi är intresserade av allt som finns om honom (biografi, hans projekt och byggnader, foto osv.). Om svaret kräver stor efterforskning, kan ni vara snälla och ge adressen till de som vi kan samarbeta med.
Tack på förhand.

Svar

Besvarad
12.4.2006
Sist uppdaterat
13.4.2006

Tyvärr har vi inte funnit någon information av arkitekt Ivan Pavlovich Antonov. Vi frågade också forskaren Riitta Niskanen. Hon är forskare i Lahtis stadsmuseum och är specialiserad i arkitektur. Hon visste ingenting om Antonov men sade att ni kan kontakta henne för mera information. Hennes e-mail adressen är riitta.niskanen@lahti.fi. Nu är hon på semester och kommer tillbaka den 24 april. Ni kan också kontakta Finlands arkitekturmuseum http://www.mfa.fi/frontpage som kan kanske också hjälpa er.

0 röster
Fann du informationen nyttig?
Ämnesord
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.