Jag har glömt namnet på en bok som jag läste för några år sedan. Den handlar om en familj som får otur och att olyckshändelser händer dem i en vecka varje…

Frågan ställd

Jag har glömt namnet på en bok som jag läste för några år sedan. Den handlar om en familj som får otur och att olyckshändelser händer dem i en vecka varje höst. Familjen var en mamma med 3 barn tror jag och deras pappa var död. Han hade dött under den veckan som familjen får otur.
Jag har för mig att namnet var något med Otursveckan eller Olycksveckan men jag kan vara helt ute och cykla.
Framsidan på den boken jag hade var en flicka i röd klänning som föll neråt med ryggen först( kan ha fel om bokomslaget också).
Jag vet att det är svårt att hitta böcker som man glömt namnet på men ville bara kolla om ni kunde hitta den. Hade varit mycket tacksam över det.

Svar

Besvarad

Det här låter som Moïra Fowley-Doyles Olyckornas tid (2016). Den handlar om sjuttonåriga Cara och hennes familj (mamma och två syskon) som drabbas varje år i oktober av oförklarliga olyckor och tragedier, bl.a. skrubbsår, brutna ben och plötsliga dödsfall. Även pärmbilden passar beskrivningen, där faller en flicka i röd klänning neråt:

https://image.sesamy.com/store/1/0270/1207/1447/products/1042557_202004231217.jpg?v=1616123569&width=1080&height=1080

1 röster
Fann du informationen nyttig?
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.