Läste en bok ngn gång 1973-85 i ett lässvep som innefattade Vonnegut, Heller och Irving - där en av karaktärerna var en baglady i NY, men som egentligen var…

Frågan ställd

Läste en bok ngn gång 1973-85 i ett lässvep som innefattade Vonnegut, Heller och Irving - där en av karaktärerna var en baglady i NY, men som egentligen var förmögen och hade ett reellt men hotat inflytande över ett stort bolag. Minns också att detta var en del av storyn - den handlade alltså inte uteslutande om denna baglady. Har sökt den sedan mkt länge men minns varken författare eller titel. Av Cat GTP fick jag karaktärsnamnet Sarah Whittaker (på bagladyn). Det låter bekant, men kan vara fel. har sökt på google vid upprepade tillfällen i flera år och nu också frågat Chat GTP som inte kunde komma längre än så och inte hade uppgift om källa eller annat. Så nu vänder jag mig dit jag kanske skulle gått från början. Stort tack för att jag kan ställa frågan så här!

Svar

Besvarad

En bag lady (Mary Kathleen O'Looney) som förmodligen är den rikaste personen i världen dyker upp i Kurt Vonneguts Burfågel (Jailbird).

2 röster
Fann du informationen nyttig?
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.