Rubrik
Letar efter en gammal sagobok. Som handla om en liten flicka som har en stor grå hund. Och hon ska ta sig genom huset till sin sjuka mamma. De blir…

Frågan ställd

Letar efter en gammal sagobok. Som handla om en liten flicka som har en stor grå hund. Och hon ska ta sig genom huset till sin sjuka mamma. De blir översvämning så hon får flyta omkring på ett upponervänt köksbord. Sen kommer hon till en dörr o bakamför den är de en rushkana. Hon åker ner för den. Sen kommer hon till en skog där hon hitta dörren till sin mamma som ligger sjuk i sängen. Vad heter den boken?

Svar

Besvarad

Tyvärr så hittade jag inte boken. Det närmaste blev Översvämning i barnkammaren, men jag tror inte att det är boken du söker, https://www.bokborsen.se/view/Dahlgren-Gunilla/%C3%96versv%C3%A4mning-I….

Andra alternativ hittade jag i Boksampo med sökordet översvämning, https://www.boksampo.fi/sv/search/kulsa/%C3%B6versv%C3%A4mning%20barnb%…

Bland dem finns t.ex. Översvämning på Kringelvägen, https://www.boksampo.fi/sv/kulsa/saha3%253Au2978d5db-d2e0-4d89-bf19-aac…, som tyvärr inte beskrivs närmare och den finns inte i vårt bibliotek. 

0 röster
Fann du informationen nyttig?
Ämnesord
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.