Rubrik
Jag söker en barnbok som mamma läste för mig på 90-talet. Handlar om en orm med massa olika färger, tror det är ett färgglatt omslag. Kommer ihåg att mamma…

Frågan ställd

Jag söker en barnbok som mamma läste för mig på 90-talet. Handlar om en orm med massa olika färger, tror det är ett färgglatt omslag. Kommer ihåg att mamma tyckte mycket om att läsa den, så var nog roligt språk i boken. Har tyvärr inga fler minnen från den, men skulle så gärna vilja hitta på den.

Svar

Besvarad

Schweizaren Marcus Pfister har skapat fantastiska färgglada barnböcker sedan slutet av 1980-talet. Han har gjort en bok med Rolf Siegenthaler "Keine Bange liebe Schlange". Men jag är inte säker på om det någonsin har översatts till svenska. Omslaget till boken har en färgglad grön orm och en mus.

I den här videon kan du se illustrationen av boken:
https://www.youtube.com/watch?v=nZaiFnge5us

0 röster
Fann du informationen nyttig?
Ämnesord
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentarer

Letar efter en barnbok (bilderbok), tror omslaget var rött som handlar om en pojke och hans mamma. Minns bara just att den var så vacker med att dom sa när dom tog varandras händer "det strömmar, lite kärlek från mamman till pojken och lite kärlek från pojken till mamman". Har letat men hittar inte den här boken, tror den är från 91-97/98.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.