Jag undrar om det hos er finns noter och eller ljudinspelning av Kari Rydmans tonssättning till Zacharias Topelius sång "Fiskaren sjunger i sin båt om kvällen…

Frågan ställd

Hej! Jag undrar om det hos er finns noter och eller ljudinspelning av Kari Rydmans tonssättning till Zacharias Topelius sång "Fiskaren sjunger i sin båt om kvällen på hafvet." tonsättningen lär ska ingå i Kari Rydmans notsamling under Rönn och syren.

Finns digitalt inspelat material av denna komposition som man kan få ta del av via nätet? Jag är intresserad av att se noterna eller att höra inspelningen av Kari Rydmans tonsättning av denna sång.

Om det inte finns digitalt material utan endast i bokform eller pappersnoter, jag i så fall låna dem från er via YtterMalax bibliotek?
vänligen Stefan Sjöholm

Svar

Besvarad
Sist uppdaterat

Till exempel på Helmet-biblioteken i huvudstadsregion finns det Kari Rydmans notsamlingen Under rönn och syren : fem sånger till ord av Zachris Topelius. Det är möjligt att ha det till ditt eget bibliotek som fjärrlån. Här finns information om Malax bibliotekets fjärrlån:

http://biblioteket.malax.fi/index.php/se/tjaenster/fjaerrlan.html

Vi har inte hittat digitalt material av denna kompositasion, men orden till dikt kan du hitta här:

http://runeberg.org/topesang/b0041.html

0 röster
Fann du informationen nyttig?
 
Vill du lämna en ny fråga? Skicka din fråga här.

Kommentera svaret

Ei muotoiluja

  • Tillåtna HTML-taggar: <i> <b> <s>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.