Informatiker till Arcadas bibliotek

Vi söker en utåtriktad och entusiastisk informatiker till Arcadas bibliotek.

Vill du jobba i en internationell högskolemiljö med mångsidiga arbetsuppgifter och flexibla arbetsmöjligheter?

Vi söker en vikarierande informatiker till Arcadas bibliotek för tiden 13.1.2020-23.10.2020, med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är 80%.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är undervisning och handledning i informationssökning för studenter inom institutionen för ekonomi och affärsanalys, institutionen för energi- och materialteknologi och institutionen för kultur och media. 

Vi önskar att du har lämplig högre högskoleexamen kompletterad med studier inom informationsvetenskap. Erfarenhet av undervisning, särskilt i nätmiljö är en fördel. Vi förutsätter utmärkta kunskaper i svenska, men med internationella medarbetare och studenter och för ett nationellt samarbete behövs också goda kunskaper i finska och engelska. Vi önskar att du både kan jobba självständigt och i team.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete i en inspirerande miljö. Är du en initiativrik, systematisk och flexibel person med glad attityd, så är du kanske den kollega vi söker. 

Intresserad av att utveckla Arcada och dig själv?

För närmare information, kontakta bibliotekschef Heini Oikkonen-Kerman (heini.oikkonen-kerman@arcada.fi) tfn. 0207 699 691. Lämna in din arbetsansökan, CV och löneanspråk senast 7.1.2020, ansökningstiden kan dock avslutas tidigare om rätt person hittas.

Ort
Helsingfors
Plats
Arcadas bibliotek
Organisation
Yrkeshögskolan Arcada
Kontaktperson
bibliotekschef Heini Oikkonen-Kerman
Telefon
0207 699 691