Luonto lainassa -viikko

Beskrivning och målsättning

Vuonna 2020 Luonto lainassa -viikon teema on vesiensuojelu. Jokainen voi osallistua Luonto lainassa -viikkoon helposti vierailemalla omassa kirjastossaan ja lainaamalla aiheeseen liittyvän kirjan.

Kirjastot voivat tulostaa Suomen luonnonsuojeluliiton nettisivuilta julisteen ja laittaa sen esille vesiaiheisten kirjojen kanssa. Kuka tahansa voi itse järjestää ohjelmaa ja keksiä vesiensuojeluun liittyviä tempauksia. Ota yhteyttä lähikirjastoosi tai Luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistykseen ja ehdota!

Luonto lainassa -viikon aikana 3.–9.2. kannustetaan liittymään Luonnonsuojeluliiton jäseneksi. Uudet jäsenet saavat liittymislahjaksi Pinnan alla -teemaisen kassin tai kaksi numeroa Suomen luonto -lehteä. Lue lisää: sll.fi/luontolainassa

kundernas delaktighet och samarbete
litteratur
handarbete
naturen
utställningar
handledningar
konst
verkstäder
alla kunder
bibliotekets personal
Evenemangets längd
flera dagar eller en temavecka
Kostnader för evenemanget
gratis
Rekommenderad tidpunkt
3.–9.2.2020
Aktörer och samarbetsparter
Suomen luonnonsuojeluliitto ry
Material som behövs och materialets användningsändamål
Juliste ja vesiteemaisia kirjoja. > sll.fi/luontolainassa
Hur evenemanget eller idéen genomförs

Yksinkertaisimmillaan Luonto lainassa -viikkoon voi osallistua lainaamalla vesiaiheisen kirjan. Viikko on pop up -henkinen vapaa tapahtuma, johon kuka tahansa voi keksiä vesiensuojeluun kannustavaa tai tietoutta lisäävää toimintaa ja tempauksia. Veden kaikkia olomuotoja voi hyödyntää; muista myös lumi ja jää! Ehkäpä lumiukot kutsuvat tutustumaan kirjaston tarjontaan jo pihalla. Nyt on myös hyvä hetki lainata itseään luonnolle ja liittyä Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi.

Informering
Jaa tietoa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #luontolainassa. Kiinnitä juliste kirjastoon keskeiselle paikalle vesiaiheisten kirjojen oheen. Tiedota kirjaston nettisivuilla.
Det bibliotek som gjort evenemangsbeskrivningen
Suomen luonnonsuojeluliitto
jenni.hamara@sll.fi