Nylands projektpartaj

Specialunderstöd för bibliotekens regionala och lokala försöks-och utvecklingsverksamhet kan sökas 27.10-30.11.2021. Information om regionförvaltningsverkets understöd finns på webbplatsen  https://aviavustukset.fi/sv/

Har ert bibliotek funderat på att söka understöd till ett utvecklingsprojekt från regionförvaltningsverket eller från någon annan finansieringskälla? Välkommen till Nylands projektpartaj för att bolla projektidéer, be om råd, få och ge kamratstöd eller för att hitta samarbetspartners bland andra bibliotek.

Projektpartajet gästas av Minna Särelä, som är projektkoordinator vid Borgå stads kultur- och fritidstjänster. Hon berättar om sina erfarenheter av hur ett genomslagskraftigt samarbetsprojekt ser ut. Vi får också höra regionförvaltningsverkets överinspektörer Susanne Ahlroth och Kristiina Kontiainen berätta om den aktuella sökomgången.

Du kan dela din egen projektidé på Nylands projektvägg . Väggen står till förfogande från och med nu fram till slutet av november. På väggen kan du även kommentera och gilla andras projektidéer.

Klicka dig in på projektpartajet här

Plats
Nätet
Börjar
Slutar
Organisation
Borgå stadsbibliotek
Kontaktperson
Jan Nyström
Telefon
040 596 0592
Fortbildningens eller seminariets tema