Koulutus ja seminaarit

Webinaari: Tee videosi helposti ja nopeasti

Kan följas på nätet

Videon tekeminen ja videon editoiminen itse, on helpompaa kuin varmaankin olet ajatellut. Videoiden tekemiseen tarkoitettuja muokkaussovelluksia on monia. Voit yhdistää kuvaamaasi videoita kuviin ja lisätä niihin tekstejä. Tässä koulutuksessa perehdymme kevyen videokuvauksen perusteisiin. Miten videoiden tekeminen onnistuu esimerkiksi mobiililaitteella, mitä haasteita liittyy äänen tallentamiseen sekä valaistukseen.

Tee videostasi myös saavutettava. Videoista voidaan tehdä saavutettavia esimerkiksi tekstittämällä video. Usein videoita katsotaan tilanteessa ja paikassa, jossa laitteen äänet on pidettävä pois päältä tai äänenvoimakkuus alhaisena. Tällöin tekstityksestä on apua, sillä tekstityksessä videoon lisätään tekstinä tieto siitä sisällöstä, jonka katsoja kuulee. Lain mukaan tallennettujen videoiden tulee olla saavutettavia 23.9.2020 alkaen.

Kouluttaja: Linda Mannila, joka työskentelee kouluttajan, tutkijana ja yrittäjänä Digismartissa. Hän toimii perustajana myös yhdistyksessä Make It Finland, jonka missio on mahdollistaa digitaalista yleissivistystä.

Osallistu tämän linkin kautta: https://us02web.zoom.us/j/82465326301

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton.

TERVETULOA!

Börjar
Slutar
Organisation
AKE Vaasa
Fortbildningens eller seminariets tema